PROPOSITION: FÖRSLAG PÅ NYA ÅRSMÖTESFORMER

God fortsättning!bild for arsm.

Nu är förslaget till propositionen om nya årsmötesformer författad av Förbundsstyrelsen och har skickats ut, den finns även på hemsidan. Men vi länkar till det även här på projektsajten och HÄR hittar du hela förslaget!

Nu ska propositionen diskuteras i lokalavdelningarna, och på distriktens årsmöten för att i augusti diskuteras på vårt Stora årsmöte i Uppsala. Som förbundsordförande Johan Berkman skriver inledningsvis i dokumentet så startade diskussionen på Stora årsmötet 2011 och har fortsatt genom en Demokratikonferens och många diskussioner runt om i distrikten. Snart är vi framme vid Stora årsmötet 2013 där vi förhoppningsvis ska anta nya demokratiska former för att hålla årsmöte!

Att-satserna kommer att skrivas inom en snar framtid. Till Förbundsstyrelsens hjälp har de Stadge- och Ekonomigruppen, som grundligt utreder och tittar på hur det nya förslaget kan komma att påverka våra stadgar och vår budget. I årsmöteshandlingarna som kommer ut innan sommaren kommer alltså en färdig och välarbetad proposition presenteras!

Men fram tills dess – diskutera hur DU skulle vilja ha det! Diskutera i din ungdomsgrupp, på ditt läger och vid kyrkfikat! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Vi finns på ettenatfolk@svenskakyrkansunga.se, hör av dig!